Home LIFE STYLE 12 знаци дека сте зависини од вашиот партнер

12 знаци дека сте зависини од вашиот партнер

131
0
SHARE

Во една врска, взаемното почитување и љубовта е најважно, но мора да внимавате истото да не премине во опсесивна потреба од вашиот партнер.

Ако размислувате дали сте ја поминале таа граница и чувствувате зависност, тогаш продолжете да читате.

Ова се 19 знаци кои само ќе ви потврдат дека не можете без партнерот.

1. Во секое време сакате да сте со него, дури и кога имате работа или договори со други луѓе.

2. Имате секс со партнерот по „секоја цена“.

3. Правите планови кога ќе се видите со него и постојано НЕ ги почитувате.

4. Последните пари ги трошите само да се видите со него.

5. Тешко ви е да бидете среќни и да уживате во друштвото ако тој не е со вас.

6. Се плашите да ве остави, да бидете сами.

7. За се барате дозвола од партнерот.

8. Правите караници само за внимание.

9. Повеќе сте загрижени за љубовта која ја добивате отколку што ја давате.

10. Излегува со другарите, а вие постојано мислите дека ќе заврши со друга девојка.

11. Немате време да им се јавите на пријателите и не се гледате со нив бидејќи вашата врска бара многу посветување.

12. Мислите дека животот ви нема смисла без него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here