Слушај Online

Како да сварите јајца со мобилен? Неверојатно, но вистинито!

0
Објавено 23/02/2013 20:47 од Маја во Занимливости
П

отребно ви е:

1.Едно јајце и 2 мобилни телефони;

2. 65 минути да се јавите од едниот телефон на другиот

Ќе воспоставите повик помеѓу двата мобилни телефони, линијата нека биде вклучена околу 65 минути;

Ништо нема да се случи во првите 15 минути;

По 25 минути јајцето почнува да се затоплува;

По 45 минути јајцето е врело;

По 65 минути јајцето е сварено.

Заклучок:

Ако микробрановата радијација емитувана од мобилни телефони е способна да ги менува протеините во јајцето, замислете што може да направи со протеините во нашиот мозок кога зборуваме на мобилен.

Извор – Попара.мк


0 CommentsКоментирај прв!


Коментирај


+ 5 = 9


 
Видео
 
 • билдер
 • кучиња
 • селфи
 • Џеси Парент
 • Истоварање на лада
 • Мистерија со автомобил на раскрсница
 • Смешно видео
 • Жена зад волан - на три тркала
 • Џејмс Бонд
 • Стујардеса
 • Game of Thrones
 • Пијан прескокнува ограда
 • Интервју за најтешката работа
 • Анџелина Џордан
 • Тепачка на мачки
 

http://wmrt.com/?edp=generic-viagra-myths