Слушај Online

Како пијани Русинки се тепаат во 6 наутро (видео)

0
Објавено 10/05/2013 11:43 од Маја во Видео
Д

ве пијани Русинки се степале на терасата од една зграда, а овој несекојдневен инцидент го снимил најверојатно некој од комшиите.

Откако испеале со својата кавга, врисоците и тепачката да го разбудат цел комшилук во шест наутро, тепачката продожила и на улица, а еден од случајните минувачи се обидувал да ги смири.

Додека се туркале меѓусебно, се удирале и влечеле за коса, минувачот се обидувал на сите начини да ги раздвои девојките. На крајот успеал едната да ја тргне на страна за да ја смири.

Овој инцидент до детал го снимил еден од кошиите, а видeо снимката, нормално, веќе е на интернет.


0 CommentsКоментирај прв!


Коментирај


2 + = 3


 
Видео
 
 • Жена врескала од Мајами до Тампа
 • Бијонсе
 • Танчерка
 • билдер
 • кучиња
 • селфи
 • Џеси Парент
 • Истоварање на лада
 • Мистерија со автомобил на раскрсница
 • Смешно видео
 • Жена зад волан - на три тркала
 • Џејмс Бонд
 • Стујардеса
 • Game of Thrones
 • Пијан прескокнува ограда
 

http://wmrt.com/?edp=generic-viagra-myths