Слушај Online

симни бесплатно!

Неверојатни фотографии: Животни во стомакот на мајките

0
Објавено 05/07/2013 18:13 од kristina во Секојдневие
Д

окументарецот на National Geographic, под името „Extraordinary Animals in the Womb“, прикажува фасцинантни фотографии на животните во стомакот на мајките.

Документарецот е комбинација од три димензионални фотографии од ултразвук, компјутерска графија и мала камера која го регистрирала плодот од зачнувањето до раѓањето.

National Geographic создадоа документарец кои вреди да се погледне. Ние во продолжените ви претставуваме дел од неверојатните фотографии.

0 CommentsКоментирај прв!


Коментирај


 
Видео
 
 • Маца Дискреција
 • Водител
 • pozdrav
 • Анастасија
 • Експеримент
 • Девојче
 • Станија
 • Невеста
 • kiss cam
 • Сведок самоубиство
 • Јога
 • Најкрава скриена камера
 • Шише вино
 • Цеца и Анастасија
 • top5-1