Слушај Online

симни бесплатно!

За Денот на благодарноста полнета мисирка… со експлозив (видео)

0
Објавено 30/11/2013 15:50 од kristina во Видео
Д

енот на благодарноста е голем празник во САД, кој го собира целото семејство на идилична вечера.

Традиционално јадење е полнетата мисирка во која уживаат сите.

Но, во домот на Роман Атвуд, мисирката имаше поинакво полнење од традиционалното, таа беше наполнета со експлозив.

Погледнете како изгледаше шегата на Роман за Денот на благодарноста.0 CommentsКоментирај прв!


Коментирај


+ 8 = 17


 
Видео
 
 • Луиз Суарез
 • Во вестите во живо си го прочита сопственото запросување
 • Јелена и Новак
 • Момче
 • Најлоши начини за откачување на девојка
 • Јелена и Новак
 • Робен дете
 • Шума
 • Сечење лубеница
 • Јелена Карлеуша - приватна снимка
 • Анџелина Џоли
 • Германија
 • Поплава
 • Викторија и Самуел
 • Бездомник, храна, експеримент