Две недели по породувањето: Катарина Ивановска почна со вежбање (фото)

Две недели по породувањето: Катарина Ивановска почна со вежбање (фото)

42
0
СПОДЕЛИ

Катарина Ивановска на крајот на месец мај за прв пат стана мајка.

Моделот беше физичка активна за време на бременоста, а така продолжува и по раѓањето на синот Вања.

Кики се врати на социјалните мрежи со „стори“ на кое трча и изгледа одлично!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР