Home INFO Фото: Ова мора да го знае секој родител!

Фото: Ова мора да го знае секој родител!

685
0
SHARE

Следниот пат кога ќе сакате да го скарате своето дете поради нередот во неговата соба, потсетете се на оваа фотографија.

На црно-белата слика е прикажано што гледаат возрасните, а на сликата во боја е прикажано како тоа го гледаат дечињата со помош на нивната фантазија.

kreativnostdeca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here