Кога Морган Фримaн ќе ја преработи „Love Yourlsef“ од Џастин Бибер тоа...

Кога Морган Фримaн ќе ја преработи „Love Yourlsef“ од Џастин Бибер тоа изгледа вака (видео)

25
0
СПОДЕЛИ

Сите добро го знаете познатиот хит на Џастин Бибер „Love yourself“.

Овојпат, стиховите ги чита легендарниот актер Морган Фриман.

Погледнете како изгледа тоа со неговиот единствен глас.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР