Home КУЛТУРА Кино Недела на израелски филм

Недела на израелски филм

167
0
SHARE

Младинскиот културен центар, заедно со Еврејската заедница на Македонија и Кинотека на Македонија организираат Недела на израелски филм.

Проекциите на филмовите почнуваат денеска во МКЦ и ќе трат до 17 декември, додека од 18 до 20 декември филмската програма ќе продолжи во Кинотека на Македонија.

Неделата на израелски филм ќе се отвори со проекција на филмот „Големи лоши волци“ во режија на Навот Папушадо во киното Фросина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here