Неверојатни фотографии: Животни во стомакот на мајките

Неверојатни фотографии: Животни во стомакот на мајките

75
0
СПОДЕЛИ

Документарецот на National Geographic, под името „Extraordinary Animals in the Womb“, прикажува фасцинантни фотографии на животните во стомакот на мајките.

Документарецот е комбинација од три димензионални фотографии од ултразвук, компјутерска графија и мала камера која го регистрирала плодот од зачнувањето до раѓањето.

National Geographic создадоа документарец кои вреди да се погледне. Ние во продолжените ви претставуваме дел од неверојатните фотографии.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР