Home ЗАБАВА Видео Новата реклама со Ештон Качер покажува колку сме зависни од паметните телефони

Новата реклама со Ештон Качер покажува колку сме зависни од паметните телефони

192
0
SHARE

Паметните телефони станаа начин на живот, апарати без кои тешко може да се замисли денешниот живот.

Не дека е невозможно, но тие играат голема улога во нашиот живот.

За да се докаже дека луѓето се зависни од телефоните, Моторола направила експеримент, а со самото тоа и кампања за новните уреди, па така посетиле луѓе сместени во посебна соба.

Тестерите морале своите раце да ги стават на маса, додека уредот се наоѓал на средината, а еден од актерите е познатиот глумец Ештон Качер.

Ситуацијата на сите ни е позната, а повеќе можете да погледнете во видеото на крајот од текстот.

– Мислам дека телефоните се како фрижидерите. Сите сме се нашле во ситуавија во која сме отишле до фрижидерот, сме ја отвориле вратата и сме стоеле пред него гледајќи што има внатре. После тоа ја затвараме вратата и си заминуваме без да земеме ништо. Мислиме дека ако го отвориме фижидерот, дека нешто магично ќе се создаде внатре, вели Ештон.

Доказ за тоа се и овие неколку луѓе кои не издржале долго, а да не го погледнат уредот кој стоел на масата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here