Отсега „Фејсбук“ мисли на вашиот роденден: Нова алатка за видеа веднаш...

Отсега „Фејсбук“ мисли на вашиот роденден: Нова алатка за видеа веднаш по бурната ноќ

30
0
СПОДЕЛИ

Фејсбук внесува нова алатка која автоматски ќе прави видео само еден ден после вашиот роденден за да ве потсети на фотографиите и пораките кои сте ги добиле од вашите пријатели.

Фејсук роденден

Како видеата од „Friend’s Day“, во роденденските видеа ќе ги има роденденските желби од вашите пријатели заедно со фотографиите од денот.

Оваа новина која ја внесува социјалната мрежа, фејсбук корисниците ќе можат да ја користат во многу брзо време.

Фејсбук роденден

Фејсбук има голем удел во роденденските прослави на луѓето, а компанијата вели дека корисниците на оваа социјална мрежа постираат повеќе од 100 милиони роденденски пораки секојдневно.

Фејсбук роденден

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР