Home ЗАБАВА Овој „Pokemon Go“ играч тврди дека ги фатил сите покемони

Овој „Pokemon Go“ играч тврди дека ги фатил сите покемони

154
0
SHARE

Во целиот свет владеее „Pokemon Go“ заразата која ги подели друштвата на такви кои за еден акаунт би продале бубрег и оние против кои распишуваат петици за да се забрани играта.

Треба да се признае дека трендот ги натера луѓето да излезат на улица и да соберат што повеќе покемони, а на еден играч изгледа и му успеало.

Ник Јонсон тврди дека ги фатил сите 142 покемони на територијата на САД.

покемон

Самиот признава дека има многу повеќе, некои од нив се и тајни, додека некои можат да се најдат само на одредени места во светот.

Кажува дека играл по 8 часа во денот, најчесто кога ќе му завршело работното време.

Апликацијата за здравје на неговиот iPhone израчунала дека Ник во просек изодел 13 километри откако играта е пуштена.

покемон игра

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here