Плачеше за прошка во „Ѕвездите на Гранд“, а пред 3 години јавно...

Плачеше за прошка во „Ѕвездите на Гранд“, а пред 3 години јавно ја срамеше девојката (видео)

53
0
СПОДЕЛИ

Балканот со денови зборува за Александар Стевановски од Крива Паланка кој се пријави на „Ѕвездите на Гранд“ само за да се смири со екс девојката.

Но, малкумина знаат дека пред околу 3 години тој јавно ја срамеше Бојана со видео од нивен разговор на телефон поставено на Фејсбук, која потоа го пријави во полиција.

Погледнете како Александар се онедусва со екс девојката пред три години и зошто таа му врати на овој начин.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР