Погледнете ја реакцијата на водителката за време на вчерашниот земјотрес (видео)

Погледнете ја реакцијата на водителката за време на вчерашниот земјотрес (видео)

40
0
СПОДЕЛИ

Вчерашниот земјотрес што се случи во 14 часот начека една македонска водителка како води програма во живо.

Погледнете ја реакцијата на водителката и коментарот на гледачот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР