Се закани дека ќе го фрли бебето од зграда ако не собере...

Се закани дека ќе го фрли бебето од зграда ако не собере 1000 лајкови

3405
0
СПОДЕЛИ

Маж беше осуден на две години во затвор откако го загрози животот на едно бебе само поради лајкови на Фејсбук.

Мажот кој од прозорец го извадил бебето на 15-от кат од една зграда, всушност бил негов братучет, а не татко.

„Сакам да соберам 1000 лајкови или ќе го фрлам бебето“, викал мажот кон насобраната толпа исплашени луѓе.

Таткото на бебето од судот побарал тој да не се казнува бидејќи не мислел да му наштети на неговиот син.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР