Што мисли Баба Рада за за шегите на социјалните мрежи поврзани со...

Што мисли Баба Рада за за шегите на социјалните мрежи поврзани со неа (видео)

185
0
СПОДЕЛИ

Ако го напишете името Баба Рада на интернет, ќе добиете многу вицеви на нејзина сметка и нејзините билки.

На пример, Баба Рада женска ми е стриптизерка! – Чај од ШИПКА!; Баба Рада, сакам да пејам како Есма! – Чај Шукарие!; Баба Рада, страв ми е да слезам во подрум! – Чај од слез!; Баба Рада мал ми е… – Чај од црнец!; Баба Рада во депресија сум – Чај од ганџа; Баба Рада бремена сум – Чај од мајчина душичка, и уште многу други кои секојдневно се појавуваат на социјалните мрежи.

Но, што Баба Рада мисли за сите овие вицови – погледнете во прилогот на Екстра Ексклузив.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР