Home ЗАБАВА „Снепчет“ со голема промена, дознајте каква

„Снепчет“ со голема промена, дознајте каква

130
0
SHARE

„Снепчат“ ја претстави новата опција „Меморис“ која би можела драстично да го промени начинот на кој што функционира апликацијата.

До сега снеповите можеа да се постават моментално, а да се сочуваат исклучиво со скриншот, и токму тоа ја издвојуваше апликацијата од многуте слични на неа.

Меѓутоа, тоа е минато.

Новата опција овозможува зачувување на сликата во апликацијата, како и аплоудирањето на старите слики во нови приказни.

Многу мислат дека ова ќе биде многу лошо за апликацијата.

snapchat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here