Стилска инспирација: Најубавите изгледи на Џиџи Хадид

Стилска инспирација: Најубавите изгледи на Џиџи Хадид

68
0
СПОДЕЛИ

Џиџи Хадид е еден од најбараните млади модели, а модните писти буквално не може да поминат без нејзиниот лик.

Но, и надвор од нив моделот е вистинска ѕвезда со својот „уличен стил“.

Сите изгледи на Џиџи погледнете ги на едно место.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР