Тагови Постови тагирани со "Македонија"

Таг: Македонија

Ракометната репрезентација на Македонија синоќа славеше голема победа против репрезентацијата на Исланд. 30-25 беше крајниот резултат постигнат на теренот во „ Борис Трајковски“. Со ова Македонија...

Денес е петок, 28 април 2017 година, 118-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:29, а ќе зајде во 19:31 часот. Денот ќе трае...

Денес е среда, 26 април 2017 година, 116-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:32, а ќе зајде во 19:29 часот. Денот ќе трае...

Денес е вторник, 25 април 2017 година, 115-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 06:34, а ќе зајде во 16:28 часот. Денот ќе трае...

Денес е понеделник, 24 април 2017 година, 114-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:35, а ќе зајде во 19:27 часот. Денот ќе трае...

Денес е петок, 21 април 2017 година, 111-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:40, а ќе зајде во 19:24 часот. Денот ќе трае...

Денес е среда, 19 април 2017 година, 109-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:43, а ќе зајде во 19:22 часот. Денот ќе...

Денес е понеделник, 18 април 2017 година, 118-tиот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:57, а ќе зајде во 19:12 часот. Денот ќе трае...

Kралицата на ромската музика, Есма Реџепова во својот тестамент изјавила дека целиот свој имот таа го остава на Македонија, зошто нејзината кариера и пари...

Денес е четврток, 13 април 2017 година, 103-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 05:52, а ќе зајде во 19:15 часот. Денот ќе...