Тагови Постови тагирани со "фрак"

Таг: фрак

Да расчистиме уште на почеток, содржината од текстот што ја читате во продолжение нема никакви претензии за навреда или повреда на нечиј вкус или...

Дакота Џонсон, главната хероина во „50 нијанси сиво“, заедно со колегата Џејми Дорнан, режисерката Сем Тејлор-Џонсон и писателката Е.Л. Џејмс, се појавија на црвениот...