Тагови Постови тагирани со "џоле"

Таг: џоле

Катарина Ивановска пред неколку месеци стана мајка и на свет го донесе синот Вања. Моделот е во долгогодишна врска со нејзиниот партнер Џобе со...

На 27-ми и 28-ми септември во општина Аеродром ќе се одржи Free Zone Festival. Ареа (на 28-ми) и Слаткаристика (на 27-ми) се главните ѕвезди, но...

Сиги со нова песна и видеозапис го најавува неговиот втор албум насловен „Рап Работам“. Раперот во рамките на меѓународен невладин проект, подржан од европската програма...