Тагови Постови тагирани со "Диего Валаскез"

Таг: Диего Валаскез

Музејот „Прадо“ во Мадрид за првпат во јавноста го изложи „Портрет на Филип Трети“, кој после долго истражување и техничка анализа, му беше препишан...