СЛУШАЈ ВО ЖИВО!

 
Слушај Online

симни бесплатно!
Posts Tagged ‘Државна Лотарија на Македонија’
Фискална во рака, награда без мака

Пунктови за коверти за 4-то извлекување за Фискална во рака – награда без мака

ржавна лотарија на Македонија како организатор на Наградната игра Фискална во рака – награда без мака, ги известува заинтересираните учесници дека во пресрет на 4-то извлекување кое ќе се реализира на 31 март 2014та година, пок...


Елена и Мите

Светскиот ден на среќата ДЛМ го одбележа со нови среќни добитници

есецот на среќата, како што многумина го толкуваат месец март, доколку се суди според добитниците кои го дополнија списокот среќни лица на Државана лотарија на Македонија, навистина е таков. Додека голем дел од светот, вчерашни...РАДИО ХИТ МАКЕДОНИЈА
Државна Лотарија на Македонија

Март, месец на среќата за играчите на Лотарија на Македонија

ржавна лотарија на Македонија постојано ја збогатува понудата на инстант лозови, кои пак се вистинско задоволство и радост за нашите играчи. Ова ни го потвдруваат дури три нови случаи на среќни играчи на среќа на игрите на ДЛМ....Адем Мемедали

Инстант лоз Подарок подари убава добивка: 60 илјади денари во Тетовско Теарце

етовско Теарце ни овозможи нашето богато семејно стебло со среќни добитници, да го надополниме со уште еден член. Адем Мемедали го одбра својот Подарок и доби 60 илјади денари. Тој е редовен играч на Инстант Лотарија на Државна...Добитен лоз Подарок

Надица Јефремова го доби својот „Подарок“ од 60.000 денари

анисиран неодамна, последниот Инстант лоз „Подарок“ на Државна Лотарија на Македонија веќе ја носи насмевката и задоволството од игра кај играчите. Правничката Надица Јефремова од Кочани е првата која од „Подарок“ доби супер по...


Лото

Играч од тетовско Желино освои премија 6+1 во Новолото

о рекордната премија 6+1 која ја имавме неодамна, во 66то коло, по што следеше реприза на оваа премија и во 73 коло на Новолото 7/34, годинава имавме прилика да се запознаеме и со уште едеен среќен добитник на оваа примамлива д...Добитничка на Рено Твинго

Премијата Рено Твинго Тренд мотив за возачка дозвола

трумица во изминатиов период многу често се докажува како среќна локација. Токму ова беше и последниот мотив кој екипата на Државна лотарија на Македонија ја насочи кон гостување во Струмица. Пред продажното место Ваткос во Стр...


Топ 5

Започнува првото коло Бинго Бум, продолжува караванот на Државна лотарија

овите шанси за добивки растат со постоечките игри на среќа на ДЛМ, а сега се зголемуват и со возбудата која доаѓа со двете нови игри на среќа. Државна лотарија на Македонија на 27 октомври 2013 година ги пласираше игрите БИНГО ...Детелинка

Четвртата премија од 500.000 денари изгребана во Куманово

нстант лотаријата Детелинка деновиве е посебно популарна кај нашите играчи на среќа. Ова ни го покажуваат нашите среќни податоци, според чија евиденција минатата недела ја откривме добитничката на 100 илјади денари од Тетово, а...


Детелинка

100 илјади од Детелинка заминаа кај анонимна тетовчанка

обитната патека на Државна лотарија на Македонија денес, не води во Тетово. Тетовчанката која сакаше да остане анонимна е нашата најнова членка во фамилијата добитници на Инстант Лотарија. Таа благодарение на Инстант лозот Дете...

последни вести
 
  • луна џогани
  • наташа беквалац
  • делевињ
  • нивес целзиус
  • ервин и барбара
  • СЕКС КУКЛИ
  • Мис шипка
  • Шабан и Јелена
  • Ќерката на Жељко
  • Војин Ражнатовиќ