Тагови Постови тагирани со "криско"

Таг: криско

Живееме во време, во кое ЛУЃЕТО се делат по етничка, вероисповедна, СТАТУСНА и по уште каква не припадност. Но, љубовта не знае за предрасуди, а...

Слаткаристика деновиве го снимаше музичкиот видео запис за неговата новa дует-сингл песна “Тик Так“. Гостин на истата e најпопуларниот, истакнат артист и автор од...