Тагови Постови тагирани со "Марија Груевска"

Таг: Марија Груевска

Марија Груевска е среќна девојка, ќерка на прекрасни родители, се надевам добра другарка, ученичка во средно музичко училиште во Битола и приврзаник на мотото...

Според некои непишани правила, македонските кандидати кои се пријавуваат на музички шоу-а за таленти и навистина имаат одлични вокални можности, ги забележуваме само на...