Тагови Постови тагирани со "One love"

Таг: One love

Со концертот во Банско во саботата започна најголемата македонско-бугарска турнеја, насловена „One Love“. По спектакуларното отворање во Бугарија забавата се сели во Македонија, поточно во...

Живееме во време, во кое ЛУЃЕТО се делат по етничка, вероисповедна, СТАТУСНА и по уште каква не припадност. Но, љубовта не знае за предрасуди, а...

Македонецот што го освои светот со својот дизајн, Огнен Трпески во студиото Сустаин Ентертејмент на Даниел Јовески сними песна на англиски јазик која го...