Тагови Постови тагирани со "пабло пикасо"

Таг: пабло пикасо

Во сабота на 24 декември, во Музејот на современа уметност ќе биде отворена нова галерија, со поставката насловена „Кон новите пунктови“. Музејот со оваа изложба...

Индија ја напуштија во 10. век, а денеска главно се населуваат во Европа. Според некои процени ги има околу 10 милиони и тоа најмногу во...

Актерката и модел Керол Мароли тврди дека Роберт де Ниро носел чорапи додека водел љубов со неа во 80-тите во еден Холивудски хотел. Керол изјавила...