Тагови Постови тагирани со "Тијана Дапшевиќ"

Таг: Тијана Дапшевиќ

Деновиве регионалните медиуми „бомбардираа“ со шпекулации дека популарната пејачка Тијана Дапчевиќ ќе му стави крај на брачниот живот. Сепак, за разводот само се нагодува, а...