Тагови Постови тагирани со "Тони Зен и Дј Гоце С.А.Ф."

Таг: Тони Зен и Дј Гоце С.А.Ф.

Живееме во време, во кое ЛУЃЕТО се делат по етничка, вероисповедна, СТАТУСНА и по уште каква не припадност. Но, љубовта не знае за предрасуди, а...