Тагови Постови тагирани со "Тото Кутуњо"

Таг: Тото Кутуњо

Наводно либерална, а во суштина толку окована во политички стеги, така најдобро може да се опише музичкиот натпревар Евровизија. Настан кој слободно може да се...