Тагови Постови тагирани со "центар бар"

Таг: центар бар

На старото место на McDonalds,во Центар,на Рекорд вчера се отвори место кое е пријатно,поинакво и фраерско. Ентериерот не потсетува на шаблонските амбиенти што ги ниди...