Тагови Постови тагирани со "валцер"

Таг: валцер

Додека Драган Којиќ - Кеба пеел, Северина цело време стоела покрај сцената и разменувала бакнежи со неговиот син, Игор, пишува српски Курир. Со нив...

Да расчистиме уште на почеток, содржината од текстот што ја читате во продолжение нема никакви претензии за навреда или повреда на нечиј вкус или...

Оскаровецот Ентони Хопскинс бил музичар пред да започне да се занимава со актерство. Пред 50 години тој нашишал валцер, но бил премногу исплашен да слушне...