Тагови Постови тагирани со "video"

Таг: video

Со години за изгледот на Сека се грижи проверен тим на професионалци, а помеѓу нив е и шминкерот Бојан Вукадинов. Но, при последната соработка тој...

Сигурно многумина од вас, испробале најразлични трикови за да го успијат своето бебе. Некогаш сето тоа поминало успешно, некогаш не. Ние денес ви претставуваме еден трик...

Веројатно многумина од вас не би се сетиле каква ви била реакцијата кога сте биле дете  и за прв пат сте виделе снег. Сигурни сме...

Ако не сте од оние што имаат навика да поминат по неколку часа гледајќи некоја од македонските национални телевизии, тогаш сигурно ниту од интернет,...

Ли Лиангминг е професор по физика во училиште во Чунгкинг, Кина. Тој има исклучително чуден начин за стигање до работното место со цел да го...

Комедија, во која Сандлер ги глуми двете главни улоги, женска и машка, е првиот филм во историјата кој успеа да освои 10 Златни Малини. Комичарот...