Тагови Постови тагирани со "жанр"

Таг: жанр

Марија Груевска е среќна девојка, ќерка на прекрасни родители, се надевам добра другарка, ученичка во средно музичко училиште во Битола и приврзаник на мотото...

Во малата сала на Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица синоќа се одржа Вечер на македонскиот афоризам. На втората по ред Вечер на македонскиот...