Тим Данкан напиша проштално писмо

Тим Данкан напиша проштално писмо

39
0
СПОДЕЛИ

Да ме прашаа како ќе оди мојата кариера пред 19 години, никогаш немаше да поверувам дека ќе оди по овој пат.

Тим Данкан сакаше на некој начин да се прости со сите оние кои го поддржуваа во изминатите години, па одлучи да напише писмо.

Тим Данкан

„Стојам тука на крајот на својот пат и се присетувам на се она што сум го доживеал.Победите и поразите ќе се паметат засекогаш, но најмногу ќе се сеќавам на луѓето.“ напиша Тим

Тим Данкан

Повеќе прочитајте на sportmax.mk

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР