Вереникот на Каролина Гочева сите го знаеме, но запознајте го неговиот згоден...

Вереникот на Каролина Гочева сите го знаеме, но запознајте го неговиот згоден брат

88
0
SHARE

Каролина Гочева долго ја криеше својата љубов со уметникот Михаил Корубин, а сите ги изненади со нејзината свршувачка минатиот месец.

И додека јавноста го запозна Михаил, ние ќе ве запознаеме со неговиот помал брат Дамјан.

Згодниот Дамјан има 26-години, и веќе неколку години е во врска со македонската блогерка Фросина Дајмановска.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY