Златни Глобуси 2017: Сите фустани од црвениот тепих!

Златни Глобуси 2017: Сите фустани од црвениот тепих!

24
0
СПОДЕЛИ

Златните Глобуси се првото големо случување за 2017-година во Холивуд кое на едно место ги собра сите ѕвезди.

Дамите со нивната убавина ги собраа сите погледи на црвениот тепих.

Од Џесика Бил, до Софија Вергара, Емили Ртајковски, Моника Белучи и многу други се одлучија за елегантни тоалети во принцеза крој со многу светкави детали.

Погледнете што носеа дамите.

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР