Home INFO Ја купил за десет, сега вреди 100 милиони евра: Ова е луксузната...

Ја купил за десет, сега вреди 100 милиони евра: Ова е луксузната вила на Џорџ и Амал Клуни во Италија

реклама:hotel PREMIER

Омилениот холивудски брачен пар, Џорџ и Амал Клуни, поседуваат прекрасен имот во Италија, лоциранна езерото Комо.

Вилата наречена Олеандра, Клуни ја купил во 2002 година, и овде проаѓа и по неколку месеци во годината со своето семејство.

Езерото Комо се протега во близина на неговиот дом кој е поврзан со вилата со мост, па Џорџ и Амал имаат директен, приватен пристап до езерото.

Актерот Олеандра ја купил за 10 милиони евра, но со текот на годините добивал различни понуди по уште повисоки цени.

Експертите за недвижности се уверени дека замокот вреди околу 100 милиони евра.

Неодамна, вила која се наоѓа во близина на Олеандра била продадена за 50 милиони евра.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------