Home LIFE STYLE Љубов и секс 20 факти за мажите

20 факти за мажите

SHARE

Вечно е прашањето што сакаат жените, но истото прашање се поставува и за мажите.

Ви претставуваме некои факти за мажите кои мора да ги знаете.

Корисни се!

 

 

 

1. Мажите не бараат супер згодни девојки, туку пристојни и оние кои знаат да се претстават во најдобро светло.

2. Мажите не сакаат да ја видат нивната девојка како флертува со друг.

3. Мажите тешко имаат разбирање за различните мислења

4. Мажот може цел ден да заведува девојки, но кога ќе си легне ќе мисли само на онаа за која се грижи

5. Кога мажот сака, не му се важни недостатоците

6. Мажите се луди за женската насмевка

7. Мажите ќе направат се за да го привлечат вниманието на девојката која им се допаѓа.

8. Мажите мразат кога им зборувате за поранешното момче

9. Ако мажот сака да ги запознае вашите родители, не се премислувајте

10. И мажите плачат

11. Мажите секогаш се надеваат

12. Не треба да го провоцирате за да го заведете

13. Мажите тешко признаваат пораз, па ќе направат се за да ја добијат назад девојката која го „откачила“

14. Мажите сакаат допири

15. Кога девојката вели дека не е заинтересирана, мажот слуша „обиди се уште еднаш“

16. На мажот секогаш треба да му кажете што точно сакате за да нема непријатни изненадувања

17. Жените се машката слабост

18. Мажите се отворени за своите работи

19. Мажите можат да прошират трач ако сакаат многу побрзо да стигнат до жената

20. Добро е да го тестирате мажот пред да почнете да му верувате, но немојте постојано да ги повторувате тестовите

РЕКЛАМИ:
Loading...