Home ЗАБАВА 300.000 кристали: Вака ќе изгледа блескавата сцена на Оскарите 2017

300.000 кристали: Вака ќе изгледа блескавата сцена на Оскарите 2017

SHARE

Ѕвездите не се единственото нешто кое ќе заблеска во Оскаровската ноќ.

Сцената во Долби Театарот во Калифорнија, во недела ќе биде украсена со 300.000 сваровски кристали.

Оваа година таа ќе биде побогата од минатогодишната за 100.000 сваровски кристали бидејќи лани „само“ 200.000 кристали заблескаа на сцената за 88-те Оскари.

За сцената која блеска се погрижи дизајнерот Дерек Меклејн, кој петти пат по ред соработува со главните продуценти на Оскарите.