Home ШОУ БИЗз Евровизија Антониа Гиговска го „шекна“ Александар Рубак еден од победниците на Евровизија

Антониа Гиговска го „шекна“ Александар Рубак еден од победниците на Евровизија

SHARE

Од денес започнува најпопуларното музичко шоу Евровизија која годинава се одржува во главниот град на Португалија, Лисабон.

Како и секоја година и оваа дел од ова шоу е и Македонија и нашите претставници групата „Ај кју“.

На сцената групата ќе има и придружни вокали, а една од нив е и „пинковата ѕвездичка“ Антониа Гиговска која одлично се забавува во Лисабон.

РЕКЛАМИ: ---