Home ♡ за деца Апел за помош на Драгана Малкиќ

Апел за помош на Драгана Малкиќ

SHARE

На петнаесет годишната Драгана Малкиќ итно ѝ е потребна операција на окото.

Драгана е единственото девојче во Македонија со оваа болест и до сега ѝ се извршени три операции, а треба да следуваат уште три.

Потребни се 10 000 евра кои треба да се соберат што е можно побрзо.

Да помогнеме!

Донации преку мрежата на ВИП: 077 143-465

РЕКЛАМИ:
Loading...