Home ЗАБАВА Tv + Reality Атина и Цуца не се единствените: Мими и Маца разменуваа нежности во...

Атина и Цуца не се единствените: Мими и Маца разменуваа нежности во „Парови“

SHARE

Кога многу ќе се испие, тогаш се покажува и онаа скриена страна.

Станарките во вилата „Парови“ под дејство на алкохол меѓусебно се бакнуваа.

Најпрво тоа го направија Атина Ферари и Ивона Неговановиќ Цуца, а потоа во акција тргнале и Маца Дискреција и Мими Оро.

Додека играле во базенот, ги понела атмосферата, па направиле мини лезбо перформанс.

Маца и Мими

Само за потсетување, за време на една од забавите која била организирана за учесниците во ова реално шоу, Ивона Неговановиќ Цуца и Артина Ферари премногу се опуштиле, па симулирале секс и се бакнале.

Тие две во дворот се забавувале со останатите натпреварувачи, а потоа одеднаш проработиле нивните страсти. На лентата за трчање симулирале секс, додека Цуца и го подигнала фустанот на Атина и ја галела по задникот.

Меѓутоа, тие две тука не застанале, па Атина симулирала орален секс, а кога со главата и се приближила на Цуца, се бакнале, а тоа траело неколку секунди.

РЕКЛАМИ:
Loading...