Home ШОУ БИЗз Балкан Аца Лукас повторно во проблеми: Не му дозволиле да ја напушти Србија

Аца Лукас повторно во проблеми: Не му дозволиле да ја напушти Србија

SHARE

Аца Лукас доживеал непријатна ситуација откако на аеродром не му дозволиле да ја напушти Србија.

Станува збор за проблем кој настанал поради постапката која се води против него, а се однесува на казна за пребрзо возење.

Од судот потврдија:

„ Ве известуваме дека против обвинетиот Александар Вуксановиќ во тек е постапка поради казна за пребрзо возење. Обвинетиот се јавил на повикот, каде беше сослушан и на коректен начин ја даде својата одбрана. Во моментов прекршочната постапка продолжува“.