Home ЗАБАВА Занимливости Бебето уште во стомак им покажа среден прст!

Бебето уште во стомак им покажа среден прст!

SHARE

Идните родители Ана- Мари и Бен Роланд не знаат дали ќе добијат машко или женско дете, но во едно се сигурни –  бебето очигледно ќе биде палаво.

На рутинскиот ултразвук преглед, родителите добиле јасна порака од нивното дете.

На сликата јасно се гледа дека тоа покажува среден прст.

Лекарите се запрепастени од сликата. Велат дека до сега не виделе ништо приближно слично на ова.

На почетокот родителите го сфатиле ова како смешно и забавно, но подоцна овој потег на нивното се уште не родено дете им побудило многу прашања.

„Навистина сум збунета. Што ако кога ќе се роди прерасне во вистинска напаст. Мојот сопруг мисли дека ќе биде машко и дека ќе биде рок ѕвезда“ – изјави мајката.

РЕКЛАМИ:
Loading...