Home LIFE STYLE Би се осмелиле ли да носите ваков фустан?

Би се осмелиле ли да носите ваков фустан?

SHARE

Во Инглвуд, Калифорнија, во неделата беа доделени Видео музичките награди на MTV. На манифестацијата беа наградени најуспешните во музичката индустрија за изминатата година.
Популарната манекенка Хајди Клум се појави во провиден фустан од Питер Дандас, кој откри повеќе и дефинитивно беше „ѕвезда“ на вечерта.
hajdiklum

2hajdi-1-640x960

РЕКЛАМИ:
Loading...