Home ЗАБАВА Tv + Reality Бран ја собори сред телевизиско известување

Бран ја собори сред телевизиско известување

SHARE

Француската новинарка Фани Агостино среде известување од плажата во местото Сен Мал ја соборил и потопил бран.

И покрај се, оваа симпатична новинарка брзо се снашла, па со насмевка го завршила известувањето.

РЕКЛАМИ:
Loading...