Home ЗАБАВА Занимливости Брзо и едноставно поравете го расипаниот патент

Брзо и едноставно поравете го расипаниот патент

82
0
SHARE

Ви се расипа патентот и немате време да го замените со нов, а баш сакавте тие фармерки да ги облечете?

Не паничете! Имаме едноставен начин на кој ќе го поправите патентот. Се што ви е потребно се ножици, игла и конец.

Во овој случај зборуваме за патент чии запци од едната страна се расипале.

1. Направете подлабок рез помеѓу запците на страната на патентот каде е расипан.

Поправање на патент

2. Патентот затворете го иако искинатиот дел ќе ви остане подотворен.

Поправање на патент

3. Отворот кој остана видлив кога патентот е затворен поправете го со конец и игла. Почнете иглата да ја повлекувате под забците и нанадвор, а постапката повторете ја додека патентот не е сошиен.

Поправање на патент

4. Кога ќе го сошиете расипаниот патент направете чвор и скинете го конецот. Гледајте конецот да биде во иста или слична боја со фармерките за да не се познава.

hitportal patent 5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here