Home ЗАБАВА Занимливости Да се наежиш: Дух се сликал со нив (фото)

Да се наежиш: Дух се сликал со нив (фото)

SHARE

Две другарки, кои излегле да се забавуваат, застанале еден случаен минувач за да ги слика.

А, кога ја погледнале фотографијата, имале што да видат.

Додека тие весело позирале пред апаратот, не забележувајќи ништо, уште една „сенка“ застанала покрај нив, фаќајки ја едната девојка за раце.

Дури кога ја погледнале сликата, сфатиле дка имале друштво.

РЕКЛАМИ:
Loading...